Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb válogatott játékost igazolt az NB II éllovasa – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságot (Merkantil Bank Liga) vezető Debreceni VSC alakulata fontos új igazolást jelentette be a keddi délután folyamán…

 

A Debreceni VSC csapata megerősítette, hogy szabadúszóként szerződtette a legutóbb decemberig a Budapest Honvéd csapatában játszó Ugrai Rolandot.

“Nagyon vártam ezt a pillanatot, hiányzott a játék. Örülök, hogy egy olyan csapatba kerültem, amely komoly célokért küzd. Fizikálisan rendben vagyok, az utóbbi hetekben a III. Kerületi TVE-nél tudtam edzeni, persze a meccsritmust semmi sem pótolhatja. Mentálisan is jól vagyok, nagy várakozással tekintek a következő időszakra”

– jegyezte meg új klubja honlapjának a magyar válogatott mezét öt alkalommal viselő csatár, aki Svájc ellen eredményes is volt. Ugrai a Honvéd előtt hazánkban a Haladás, a Ferencváros és a Diósgyőr csapataiban szerepelt, míg a görög élvonalbeli Atromitosz színeiben már légiósként is kipróbálta magát.

Az NB I-ből tavaly kieső Debrecen azonnal vissza akar térni az élvonalba, ennek érdekében a magyar válogatottsági csúcstartó Dzsudzsák Balázs mellett Korhut Mihály és Varga József is visszatért már az együtteshez, most pedig egy újabb tapasztalt játékossal mélyült a keret.

A másodosztályú éllovas szakmai munkáját február közepe óta Huszti Szabolcs és Toldi Gábor párosa irányítja, és pillanatnyilag a második helyezett Vasas előtt két ponttal vezetik a bajnokságot tíz fordulóval a vége előtt.