Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: Agüero a Twitchen keresztül üzent

Még mindig kérdéses, hogy valaha visszatér-e a pályára az FC Barcelona nyáron szerződtetett sztárja, Sergio Agüero. Az argentin csatár ugyanis szívritmuszavara miatt hosszú piheőre kényszerül.

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

A sikeres Manchester City-ben eltöltött éveket és lejár szerződését követően elfogadta a Barcelona ajánlatát, és a Camp Nou-ba igazolt Sergio Agüero. A 33 esztendős támadó sérülten érkezett, és felépülve sem sok ideje maradt a játékra. Mérkőzés közben lett rosszul, és olyan súlyos szívritmuszavart állapítottak meg nála, amely mellett nem folytatható profi sportpályafutás.

Azonban Agüero egyelőre nem szeretné bejelenteni visszavonulását, és kivárja, hogy mit mondanak a szakértők az előírt, három hónapos pihenőjét követően. „Kun” a saját Twitch csatornáján árulta el, hogy bizony még reménykedik a visszatérésben:

„Nem foglalkozom ezzel a témával, már tudod, hogy jól vagyok. Szeretném mindenkinek megköszönni a támogatást, amit a közösségi oldalakon és mindenhol nyújtottak. Sokan írtak nekem.”

– dicsekedett a Barca játékosa, aki felszabadult szabadidejében sokat játszik számítógépén, és mindezt élőben is közvetíti a Twitch platformon.