Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Zanetti elismerte a Messi-pletykát

Javier Zanetti egykor védőként tett hozzá az Internazionale sikereihez, majd az elmúlt években már alelnökként szolgálja szeretett klubját. Az argentin a minap az ESPN-nek nyilatkozott egy régebbi pletykával kapcsolatban.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

Voltak évek, amikor az olasz Internél komolyan gondolták, hogy valamilyen úton-módon meggyőzik az FC Barcelonát„Messi az Interben? Erre most van a legnagyobb esély!” arról, hogy elengedjék hozzájuk Lionel Messit. Azóta már tudjuk, hogy csak a gazdaságilag megroggyant helyzet volt képes előidézni azt, hogy az aranylabda-halmozó zseni távozzon a Camp Nou-ból.

Azonban a Barcát elhagyva Messi végül nem az Interben, hanem a francia Paris Saint-Germainben kötött ki. Persze ez nem véletlen, lévén az olasz bajnoki cím ellenére mégsem engedhette meg magának a kék-fekete egyesült a szerződtetést. Saját szavaiból ítélve, Zanetti is biztosan sajnálja, hogy sosem találkozhattak az Inter és Messi érdekei:

„Örülök Leonak, nemrég találkoztam vele. Mindent megérdemel, és még annál is többet. Az igazság az, hogy amikor a járvány kitörése után fennállt a lehetőség a megszerzésére, akkor nagyon bonyolult volt a klub helyzete. Nem hiszem, hogy bárki is azt hitte volna, hogy távozni fog a Barcelonától. Ebben az értelemben a Párizsba költözése nagy meglepetés volt mindenki számára.”

– ismerte el így a tényt a klubvezető, hogy valóban érdekelte őket honfitársa leigazolása.