Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Christian Eriksen visszatért a Premier League-be – HIVATALOS

A kiváló dán irányítót újra láthatjuk az angol bajnokságban, de ami fontosabb, hogy egészségesen a zöld gyepen láthatjuk őt ismételten.

(Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images)

A Brentford hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végéig sikerült megegyezniük a klub nélküli Christan Eriksennel. Amennyiben a dán képes lesz teljesíteni és az egészsége megfelelő lesz, úgy nem lesz akadálya annak, hogy további évekre írjon alá az idény végén az irányító középpályás.

Eriksen korábban az Inter játékosa volt, de mint ismert, a tavaly megrendezett Európa-bajnokságon a Dánia – Finnország mérkőzésen összeesett és a pályán újra kellett éleszteni, ezt követően mindenki azt hitte, hogy vége van a karrierjének, viszont ő nem adta fel. Azonban a Serie A szabályai szerint, aki egy ilyenen átesik az nem léphet pályára a ligában, így az olaszoktól távoznia kellett.

A kiváló kvalitásokkal rendelkező 29 éves játékos a napokban az Ajax csapatával edzett, de a holland szabályok sem engedélyezik, hogy pályára léphessen a bajnokságban, ezért két évet követően visszatér a Premier League-be, ugyanis a Brentford lett érte a befutó, akinek angol élvonalbeli rutinjával sokat segíthet a csapatnak, mert közel hét évet lehúzott a Tottenhamnél.