Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Florentino Pérez még Benzemat is beáldozná a két szupersztárért!

Roppant érdekes cikket jelentetett meg ma reggel a katalán Sport napilap. Az online kiadás közszemlére tette Lluís Miguelsanz írását, aki arról értekezik, hogy a Real Madrid a futball történetének legkomolyabb átigazolási időszakára készül. De talán az FC Barcelona sem lesz tétlen…

Akár azt is írhattuk volna a címbe, hogy háború készül a Real Madrid és az FC Barcelona Erling Braut Haaland kegyeiért. A korábbi információk szerint Kylian Mbappéról már lecsúsztak a katalánok, lévén a világbajnok francia elsősorban a „Királyiak” szurkolójának számít. Haaland azonban már más tészta, lévén édesapja, illetve még a menedzsere, Mino Raiola is inkább a Barca érdeklődésével volt elfoglalva.

Miguelsanz mégis arról értekezik, hogy Florentino Pérez eltökélt szándéka a két csillag együttes nyári megszerzése. Az újságíró szerint a Real elnöke a Bernabeu Stadion felújítása után már a pályán mutatná meg, hogy nincsenek korlátai a madridi kirakatklubnak. Elvileg anyagi akadályok nem nehezítik a „Blancok” életét, így „csak” rajtuk áll, hogy mivel próbálják meggyőzni Mbappét és Haalandot.

A Sport szerzője mellesleg csak egy fájdalmas bökkenőt említ a két célpont megszerzését illetően. Pontosabban, ha mindketten érkeznek, egy valaki nehéz helyzetbe kerülhet. Ő pedig nem más, mint a klublegendává avanzsált Karim Benzema, aki szinte egymaga cipeli a hátán a Real Madrid támadójátékát, mióta Cristiano Ronaldo lelépett 2018-ban. Sőt, a lassan 35 éves francia csatár mintha még fejlődne is a karrierje alkonyához közeledve.

Ami biztos: Mbappé Paris Saint-Germainnél lévő szerződése idén nyáron lejár, azonban a norvég Haalandot még 2024-ig köti megállapodása a Borussia Dortmundhoz.