Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio védőjével erősítene az Inter! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Lazio védőjével, Luiz Felipével erősítené meg a keretét a nyár folyamán.

(Photo by Ivan Romano/Getty Images)

A Calciomercato legfrissebb beszámolója alapján az Intert vezető Simone Inzaghi szeretne erősíteni a csapat védelmén a nyár folyamán. Erre a hírek szerint a tréner kiszemeltje nem más, mint a Lazioban futballozó Luiz Felipe. A védőt jól ismeri az olasz tréner, hiszen több éven keresztül együtt dolgoztak a fővárosi együttesnél. A transzfer ráadásul azért lenne nagyon kedvező az Inter számára, mivel Felipe szerződése az idény végén lejár, tehát ingyen kerülhetne a milánói csapathoz. A források alapján Felipe is szívesen dolgozna együtt korábbi trénerével, így elég nagy a valószínűsége, hogy a nyártól ismét együtt fognak dolgozni a felek.

Luiz Felipe 2017 nyarán igazolt a Lazio gárdájához a Salernitánától. A klub színeiben azóta 131 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 18 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.