Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Agüero: “Olyan vagyok mint Vasember!”

A visszavonulását szívproblémák miatt sajnálatos módon nemrég bejelentő argentin klasszis saját Twitch csatornáján osztott meg információkat az állapotáról. 

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

A korábbi klasszis csatártól már aktív pályafutása alatt sem volt újdonság, hogy az interneten keresztül küld üzenetet. Legújabban élő adásban hosszabban beszélt állapotáról.

“Van egy chip a mellkasomban. Őrület az egész! Éjszaka még világít is! Olyan vagyok, mint a Vasember!” – kezdte Agüero.

“Amikor a szívem felgyorsul, a chip egyből jelez az orvosoknak. El sem hiszem, hogy ez megtörtént. Az elején azt gondoltam, semmiség az egész, de amikor a kórházba feküdtem, rengeteg monitor között, már sejtettem, hogy valami nincs rendben.” – folytatta mosolyogva a korábbi csatár, aki érezhetően próbál pozitívnak maradni, ám mint mondta, ez nem volt mindig így.

“Az orvosok a bejelentésemet megelőzően 7 vagy 10 nappal korábban már szóltak, hogy valószínűleg nem futballozhatok tovább. Borzalmas volt ez a mondat. Úgy éreztem, vége mindennek. Elutaztam Dubaiba, megpróbáltam elterelni a figyelmemet, ami végül sikerült is, hiszen a bejelentés előtt már nyugalom szállt meg.” – így Agüero, aki az ominózus esemény kapcsán a következőket mondta még: “A Barca elnökével Joan Laportával volt a sajtóesemény előtt. Amikor megláttam a székemet, összetörtem. Hiába éreztem nyugalmat előtte, alig tudtam abbahagyni a sírást. Ki akartam szabadulni onnan, úgy éreztem, képtelen leszek megtenni! Laporta végig ott volt mellettem, segített rendezni a gondolataimat, végig támogatott, amiért örökké hálás leszek Neki!”