Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hetekre kidőlt a Juventus kulcsembere – HIVATALOS

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz rekordbajnok Juventus együttese új igazolásai vezérletével vasárnap este hazai győzelmet aratott az olasz bajnokság (Serie A) aktuális fordulójában…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus öröme mégsem lehet felhőtlen, ugyanis a torinói gárda orvosi stábja által a keddi napon elvégzett vizsgálatok után kiderült, hogy az olasz rekordbajnok veterán csapatkapitánya, Giorgio Chiellini vádlisérülése következtében hetekig nem állhat csapata rendelkezésére. Az első híresztelések szerint a rutinos harcos március elejéig biztosan harcképtelen lesz.

A 37 esztendős veterán hátvéd 2004 óta áll a torinói gárda alkalmazásában, ezalatt már több mint 500 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Ugyanakkor Chiellini a 2021-2022-es kiírásban mindössze 13 bajnokin került bevetésre különféle sérüléseiből kifolyólag, január elején tért vissza legutóbbi problémájából, most pedig újabb kihagyás várhat rá.

Az elmúlt hetekben kiváló formában teljesítő Juventus az újabb győzelmével a Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért folyó csatározásban megelőzte az Atalanta csapatát.