Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tervez visszatérni a marokkói válogatottba Hakim Ziyech!

Továbbra sem enyhülnek a kedélyek Hakim Ziyech és Vahid Halihodzic, a marokkói válogatott szövetségi kapitánya között, így a Chelsea labdarúgója akkor sem térne vissza a nemzeti csapatba, ha kijutnának a katari világbajnokságra.

(Photo by Ulrik Pedersen/NurPhoto via Getty Images)

A Chelsea BL-győztes játékosa nem tervez visszatérni a marokkói válogatottba, és legutóbbi interjújából az is kiderült, hogy akkor sem gondolná meg magát, ha Marokkó kijutna a katari világbajnokságra.

Arra koncentrálok, amit a klubommal csinálok. Nem én döntöttem ebben a kérdésben, de számomra teljesen világos a helyzet, így nem fogok visszatérni a válogatottba.

A 28 esztendős labdarúgó Hollandiában született és szerepelt is a holland korosztályos válogatottakban, de a felnőttek között úgy döntött, hogy a marokkóiakat választja, ahol 40 mérkőzés alatt 17 gólig jutott. A szövetségi kapitány, Vahid Halihodzic tavaly szeptember óta egyszer sem válogatta be Ziyecht fegyelmi okokra hivatkozva. A kapitány elmondása szerint a Chelsea játékosa méltatlanul viselkedett, késett az edzésről, és nem akart részt venni a tréningeken, valamint a két felkészülési mérkőzésen sem. Ennek okán Ziyech a nemrég véget érő Afrika-kupán sem volt jelen, ahol Marokkó a negyeddöntőben búcsúzott. Halihodzic nemrég kijelentette, hogy a jövőben sem számol a problémás játékossal, így március végén sem lesz ott a válogatottal, amikor a Kongói DK ellen eldől, hogy Marokkó ott lehet-e a katari világbajnokságon.