Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PSG nyitott korábbi kölcsönjátékosa visszaszerzésére – sajtóhír

Olasz sajtóbeszámolók szerint a Paris Saint-Germain csapata szívesen látná ismét soraiban a tavalyi szezon alatt kölcsönben foglalkoztatott támadót…

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint a Paris Saint-Germain csapata szívesen visszaszerezni Moise Kean játékjogát az Evertontól, miután a fiatal olasz állampolgárságú támadót a 2020-2021-es idényben való foglalkoztatása után jelenleg a Juventus alkalmazza.

A torinóiak által nevelt Kean az elmúlt szezonban 22 bajnokin 12 gólt szerzett a francia óriásklub színeiben. A 21 éves csatár minden sorozatot figyelembe véve 16 gól lőtt 32 tétmérkőzésen a PSG színeiben, és bár elégedettek voltak vel, végül a nagyobb nevű sztárok érkezése miatt nem tartották meg. Kean játékjoga visszakerült a liverpooliakhoz, akik erre a szezonra a Juvéhoz irányították kölcsönben, ahol viszont csak epizódszereplő.

Kean az aktuális kiírásban 24 tétmeccsen mindössze négyszer volt eredményes, a Serie A jelenleg futó idényében háromszor talált be, többnyire csereként jut szóhoz.