Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid védőjével erősítene a Villarreal! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Villarreal együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint a Real Madrid védőjével, Jesús Vallejoval erősítené meg a keretét.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

Az El Nacional legfrissebb beszámolója alapján Unai Emery mindenképp szeretne erősíteni a Villarreal védelmén, erre a feladatra pedig már meg is van a kiszemeltje. A spanyol tréner Jesús Vallejoval szeretné mélyíteni a keretét, aki minden bizonnyal nem ragaszkodik ahhoz, hogy a Real Madrid kötelékében maradjon. A 25 esztendős futballistát ugyanis a Real 2015 óta 4 különböző csapatnak is kölcsönadta, legutóbb épp a Granada együttesében szerepelt. A “Királyi Gárdához” 2021 nyarán tért vissza Vallejo, ám Carlo Ancelottinál a mérkőzések 98%-át a cserepadon nézte végig. Az olasz tréner 3 találkozón adott lehetőséget a védő számára, aki ezeken a meccseken összesen 14 percet kapott a bizonyításra. Ennek fényében nagy az esélye annak, hogy a Real is hajlandó elengedni a hátvédet, amennyiben egy számukra is kedvező ajánlatot kapnak érte.

Jesús Vallejo 2015 nyarán került a Real kötelékébe, azóta 22 alkalommal léphetett pályára a habfehérek színeiben. A spanyol játékost 2025 nyaráig köti aktuális szerződése a csapathoz. Piaci értékét 3 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.