Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Görög Kupa: óriási izgalmak után elődöntős az Olympiakosz

Miután a Görög Kupa negyeddöntőjében az első mérkőzésén meglepetésre megverte az Olympiakoszt a Panetolikosz, a mai találkozón szinte másodpercek választották el a kiscsapatot, hogy óriási meglepetésre búcsúztassák a rekordgyőztest.

Az első találkozót a Panetolikosz nyerte 2-1-re, viszont a visszavágó 6. percében megszerezte a vezetést az Olympiakosz. Az első félidő további részében a pireuszi csapat csak helyzetekig jutott. A második féliben a Panetolikosz sokkal jobban játszott az ellenfelénél és a rendes játékidő előtt mindössze öt perccel kiegyenlítettek, ezzel nagyon komoly esélyük nyílt a továbbjutásra.
Azonban a utolsó percek nem alakultak jól a vendég csapat számára, a 89. percben emberhátrányba kerültek, majd 93. percben jött a feketeleves, Masouras góljával egyenlített Olympiakosz és ezzel hosszabbításra mentették a találkozót.
Mára hosszabbításból is csak öt perc volt hátra, amikor Masouras ismét megvillant és továbblőtte az Olympiakoszt.

Érdekesség, hogy tavaly is az Olympiakosz jelentette a végállomást a Panetolikosz számára a Görög Kupában, de akkor sokkal simábban, 6-0-ás összesítéssel estek ki.