Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Talán egyszer Hazard maga árulja el, mi volt a probléma valójában!”

A Real Madrid játékosa, Marco Asensio a Cadena SER rádió Spanyolország-szerte népszerű, futballal foglalkozó ‘El Larguero’ című adásában szerepelt, ahol többek között Eden Hazardról is beszélt.

A 26 esztendős játékos kiállt csapattársa mellett, mondván, élvezi, hogy ő kap lehetőséget a csapatban Hazard kárára, de ettől még egy több mint kiváló futballista a belga.

“Hazard fantasztikus játékos. Az egyik legjobbnak gondolom, aki valaha a csapattársam volt! Elképesztő a tehetsége, de a munkától sem riad vissza, hiszen remekül edz. Pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy mit adhat ő a csapatnak!” – kezdte gondolatmenetét Asensio.

“Sajnos azonban sok minden mintha valóban összeesküdött volna ellene. Például ott az a rengeteg sérülése…  Valóban bonyolult a helyzete. Talán egyszer Hazard maga árulja el, mi volt a probléma valójában. Erről őt kell kérdezni! Jómagam csupán azt kívánom, hogy fontos játékosa legyen a Real Madridnak a szezon hátralévő részében!” – folytatta szimpatikusan a spanyol válogatott játékos, majd kitért a Hazard-hoz hasonlóan mellőzött másik Real-sztárra, Gareth Bale-re is.

“Nap mint nap látom őt is. Azt hiszem végre jó állapotban van, fontos, hogy 100%-os legyen, hiszen akkor készen áll segíteni a csapaton. Az edző döntése innentől, hogy mikor számít rá!” – így Asensio.