Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: a szurkolók máris kiutálnák a csapatkapitányt

A Tuttomercatoweb hívta fel rá a figyelmet, hogy a Manchester United szurkolói máris több platformon Harry Maguire csapatból való eltávolítását, de minimum csapatkapitányi karszalagtól való megfosztását követelik.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Pocsék napokat teljesít a Manchester United együttese. A „Vörös Ördögök” az elmúlt hétvégén kizúgtak az FA-kupából a másodikligás Middlesbrough ellenében, míg a Burnley elleni bajnokin csak döntetlenre voltak jók. Igaz, kivételesen most a VAR éppen ellenük szolgált, rengeteg vitát kiváltó módon.

A kritikák össztüzében Maguire áll, aki a ’Boro ellen még a mezőny egyik legjobbja volt, de a Burnley ellen az ő hibája is kellett Jay Rodriguez egyenlítő gólja előtt. A rajongók pedig egyből nekiestek az online térben az angol válogatott védő gyepálásának, többek között követelve a csapatkapitányi karszalag elvételét.

A 29. születésnapja előtt álló Maguire 2019-ben érkezett a Manchester Unitedhez, s nem sokkal később máris csapatkapitánnyá léptették elő. Jelenlegi szerződése 2025-ig érvényes az Old Traffordon.