Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Liverpooltól igazolna védőt az Aston Villa – sajtóhír

A birminghami alakulat ősszel kinevezett vezetőedzője, Steven Gerrard egykori csapatából igazolna középhátvédet, aki Jürgen Kloppnál perememberré vált.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Az Aston Villa nyáron megpróbálja szerződtetni Joe Gomezt a Liverpooltól, a Birmingham Live információi szerint. A 24 éves védő korábban alapembernek számított, de az elmúlt idényben rendre sérüléssel bajlódott és azóta nem is sikerült visszanyernie formáját, így a jelenleg futó szezonban csak epizódszerepet kap a német mestertől.

Az Oroszlánok már januárban is szerették volna megkaparintani a 11-szeres angol válogatott labdarúgót, azonban Jürgen Klopp januárban nem kívánt senkit sem eladni, egyben akarta tartani a csapatot, így nem jöhetett létre a transzfer.

Gomez a 2021/22-es idényt tekintve mindössze 4 Premier League, 4 Bajnokok Ligája és 4 Ligakupa mérkőzésen kapott lehetőséget, és ezeken is csak 440 percet tölthetett a pályán, ezért nem is lenne meglepő, ha szívesen csatlakozna a Steven Gerrard vezette Aston Villához, akik egyre inkább kezdenek megerősödni.