Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Torino védőjéért verseng az Inter és a Juventus! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az Inter és a Juventus gárdája szeretné leigazolni a Torino középhátvédjét, Gleison Bremert.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

 

A legfrissebb olasz sajtóértesülések alapján egyre nagyobb érdeklődés övezi a Torino középhátvédjét, Gleison Bremert. A brazil futballista 2018 nyara óta erősíti a Torót, ahol évről évre egyre meghatározóbb szerep jutott számára. Az idei szezonban számos alkalommal már a csapatkapitányi karszalagot is megkapta, tehát egyértelműen a klub egyik kulcsfigurájává nőtte ki magát. Kiváló teljesítményére a Calciomercato beszámolója szerint az Inter és a Juventus gárdája is felfigyelt, és mindkét csapat egyik legfőbb célpontjává vált a nyári átigazolási időszakban. A hírek alapján a Torino hajlandó lenne elengedni egyik legfontosabb láncszemét, de természetesen csak abban az esetben, ha alaposan megfizetik az árát.

Bremer a klub színeiben eddig 98 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 12 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.