Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kölcsönadta támadóját a Mol Fehérvár! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta támadóját, Budu Zivzivadzét az Újpestnek.

A Mol Fehérvár együttese a mai nap folyamán bejelentette, hogy a szezon végéig kölcsönadta támadóját, Budu Zivzivadzét az Újpest alakulatának. A vezetőség döntése nem meglepő, hiszen a grúz támadó nem jutott állandó játéklehetőséghez a csapatnál. Szabics Imre ugyanis ebben az idényben összesen 12 alkalommal küldte pályára a csatárt, de többnyire csak csereként számolt vele. Zivzivadze karrierjében az Újpest lesz a harmadik magyar klub, amelynek a mezében szerepelhet, hiszen a Fehérvár előtt a Mezőkövesd csapatában is játszott. Az MLSZ adatbankja szerint az eddigi 99 NB I-es találkozóján 26 gólt szerzett a csatár, aki az alábbiakat mondta a hivatalos bejelentést követően:

Tisztában vagyok vele, hogy az Újpest egy nagy történelemmel rendelkező klub, így nagyon boldog vagyok, hogy itt folytathatom a pályafutásom. Szeretnék minél előbb csatlakozni a társakhoz, a játékommal pedig a sikerekhez szeretném hozzásegíteni a csapatot.

Zivzivadze az Újpest második szerzeménye az elmúlt napokban, hiszen korábban Kádár Tamás érkezését jelentették be a lila-fehérek.