Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Máris véglegesítené kölcsönjátékosát a Valencia – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Valencia csapata máris fontolóra vette a januárban kölcsönzött szélső végleges megszerzését…

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

A 90Min információi szerint a Valencia csapata rendkívül elégedett a Tottenham együttesétől kölcsönben megszerzett Bryan Gil teljesítményével, aki eddig csupán három mérkőzésen játszott a klub színeiben, és máris fontolóra vették a játékos végleges megszerzését.

A 20 éves egykori Sevilla-nevelésű játékos múlt nyáron Erik Lamela játékjogáért cserébe került a londoniakhoz, ahol mindössze kilenc bajnokin és összesen 20 tétmérkőzésen jutott részfeladatokhoz, neve pedig nem szerepelt az idény közben kinevezett vezetőedző, Antonio Conte tervei között, így a kölcsönadása mellett döntöttek. Gil korábban nevelőcsapatától kölcsönben a Leganés és az Eibar soraiban is szerepelt, az idei szezont megelőzően kizárólag Spanyolországban futballozott.

A megszokott közegben pedig ismét jól megy számára a játék, noha a “denevérek” eddig mindössze két Király-kupa-mérkőzésen és egy spanyol bajnokin vetették őt be.