Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca és a Spurs vinné a Milan ászát – sajtóhír

Az AC Milan lejáró szerződésű középpályásának jövőjével kapcsolatban napról napra újabb és újabb találgatások látnak napvilágot…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A Calciomercato értesülései szerint az AC Milan csapatától az aktuális idény végeztével szabadon igazolhatóként távozó Franck Kessié a Barcelona vagy a Tottenham együttesében folytatja karrierjét, miután a Rossoneri vezetőségével képtelen volt megegyezni a további közös folytatásról.

A 25 esztendős elefántcsontparti középpályás 2017 óta szolgálja a Rossonerit, először még az Atalantától kölcsönben, később 32 millió euró ellenében véglegesítették, és mindent egybevetve már több mint 200 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Bár időről időre szóba került a neve az angol csapatok radarján, a milánói klubnál töretlen volt a bizalom irányába, és semmiképpen sem szerették volna eladni őt, azonban mivel lejáró szerződése továbbra sem került megújításra, egyre valószínűbbnek tűnhet a nyári távozása.

Kessié korábban hazáján kívül kizárólag Olaszországban futballozott. Az elmúlt hetekben a fentieken kívül még a teljesség igénye nélkül a Paris Saint-Germain, az Arsenal, a Liverpool és a Manchester United csapataival hozták őt hírbe.