Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos szereplőjével hosszabbított szerződést a Sevilla – HIVATALOS

A spanyol bajnokságban (La Liga) élcsapatnak számító Sevilla együttese a vasárnapi napon bejelentette meghatározó játékosa szerződésének megújítását…

(Photo by Mateo Villalba/Quality Sport Images/Getty Images)

A Sevilla együttese a vasárnapi napon tette közzé hivatalos csatornáin keresztül, hogy 2025-ig megújította rutinos balhátvédje, a 2020 nyarán igazolt Marcos Acuna szerződését a klubnál.

A 30 esztendős argentin válogatott balhátvéd mindössze a második idényét tölti az andalúziai egylet alkalmazásában, de első számú választásnak számít a posztján. Acuna ezelőtt három idény alatt 134 tétmeccsen lépett pályára a portugál Sporting CP színeiben, míg a sevillai piros-fehérek soraiban eddig 63 fellépés jutott neki, miután az első évében 37, a másodikban eddig 25 találkozón vetették be. Pályafutása korábbi szakaszában hazájában a szebb napokat is látott Ferro Carril Oeste, valamint a Racing Club együtteseiben futballozott.

A rutinos bekk a 2016-os bemutatkozása óta 41 találkozón lépett pályára az argentin válogatottban, és természetesen tagja volt a 2021-es Copa Américát megnyerő nemzeti együttesnek.