Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megújítaná alapembere szerződését az Inter – sajtóhír

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint az olasz bajnoki címvédő Inter vezetősége nyitott arra, hogy meghosszabbítsa meghatározó játékos jövő nyárig érvényes megállapodását…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

A Calciomercato beszámolói szerint az Inter együttese felvette a kapcsolatot Milan Skriniar képviseletével, hogy a közeljövőben megújítsa a megbízható szlovák hátvéd 2023 nyaráig érvényes szerződését a milánói klubnál.

A 27 esztendős védő 2017-ben 27 millió euró ellenében került a milánóiakhoz a Sampdoriától, és rövid idő alatt a Nerazzurri alapembere lett. Skriniar eddig minden sorozatot figyelembe véve csaknem 200 térmérkőzésen szerepelt az Inter színeiben, ezalatt hátvéd létére 11 gólt szerzett. Évről évre nélkülözhetetlen tagja a csapat védelmének, a tavalyi bajnoki cím alkalmával a 38-ból 32 mérkőzésen játszott. Az aktuálisan futó kiírásban egyebek mellett 22 bajnokin és a hat BL-csoportmeccs mindegyikén számításba vették őt.

Az 50-szeres szlovák válogatott hátvéd hazájában a Zsolna csapatában szerepelt, míg az Intert megelőzően egy évet, a 2016-2017-es idényt töltötte a Samp alkalmazásában.