Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországban köthet ki a Barca létszámfeletti támadója – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a Barcelona által eladásra szánt támadó iránt az olasz bajnokságból mutatkozik érdeklődést…

(Photo by David Ramos/Getty Images)

A Calciomercato információi értelmében a Napoli együttese komolyan fontolóra vette, hogy az MLS-be távozó Lorenzo Insigne pótlása érdekében megkísérelje a Barcelona csapata által a helyi híresztelések szerint eladásra szánt Memphis Depay megszerzését a következő nyári átigazolási időszak alkalmával.

A 27 éves holland válogatott támadó mindössze tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz, azonban az idény közben kinevezett Xavi Hernández vezetőedző hosszútávú elképzeléseiben kevésbé szerepel a neve. Ráadásul azóta a klub bejelentette Ferran TorresAdama Traore és Pierre-Emerick Aubameyang érkezését is a támadó szekcióba, akik már mindannyian az új mester kívánságára érkeztek.

Depay ezidáig 16 bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Blaugrana színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmeccsen szerepelt, ám az elmúlt hetekben sérülés miatt hiányzott, a katalán sajtóban pedig már egy jó ideje a távozásáról találgatnak.