Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: három támadóját is nélkülöznie kell a Manchester Citynek a Sporting ellen

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Manchester City a Sporting CP ellen lép pályára, de az angoloknak három támadót is nélkülözniük kell a találkozón. 

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Manchester City menedzsere, Pep Guardiola megerősítette, hogy Jack Grealish, Cole Palmer, és Gabriel Jesus sem fog a rendelkezésére állni a keddi, Sporting CP elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre.

Grealish már a szombati, Norwich elleni győzelemmel végződő bajnokit is kihagyta egy sípcsont sérülés miatt. Guardiola remélte, hogy nagy nyári igazolásuk ott lehet majd a portugálok ellen, de a felépülése nem haladt a vártaknak megfelelően.

“Grealish sérült. Kicsit hasonló ahhoz az esethez, ami még az Aston Villánál volt az előző szezonban. A Brentford elleni bajnoki után még a csapattal edzett, de már akkor se érezte jól magát. Elvégeztük a szükséges vizsgálatokat, de nem épült fel, hiába érzi magát jobban. Mellette Cole Palmer és Gabriel Jesus sem lesz elérhető”

– nyilatkozta Guaridola a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

Jesus még a brazil válogatottban szedett össze egy izomsérülést a legutóbbi dél-amerikai vb-selejtezők alkalmával, Palmer pedig nem lépett pályára a január eleji, Swindon elleni FA-kupa mérkőzés óta.