Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szabics: “Hiszek magamban…”

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) vasárnapi játéknapján a MOL Fehérvár csapata újabb, 3-1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd ellen…

Az újabb várakozáson aluli eredményt követően a MOL Fehérvár vezetőedzője, Szabics Imre eképpen értékelt:

“A mezőfölényünk a második félidőben vezetéssé érett, ez megérdemelt is volt, annak ellenére, hogy az első félidőben mindkét csapatnak voltak lehetőségei. Miután azonban idegenben előnyhöz jutottunk, úgy éreztem, a csapat túlzottan is tiszteli az eredményt, s tart attól, hogy van veszítenivalója. Sajnos a Honvéd gyorsan ki tudott egyenlíteni, de nem ez volt a döntő momentum a mérkőzésen. Mi nem tudtunk a vezetés birtokában úgy játszani, mint előtte. Volt lehetőségünk a kettő-egyhez, de a Honvédra ez ugyanúgy igaz volt, s végül az ő javára dőlt el a mérkőzés. Nem szoktam egyénileg kritizálni senkit, ezt most sem teszem, csapatként győzünk, és így is veszítünk.”

Bodnár Zalán, a Nemzeti Sport újságírója rákérdezett arra is, mivel a tavaszi idényt három vereséggel kezdte a Mol Fehérvár,számít-e arra, hogy a klubnál megköszönik a munkáját:

“Nem az én feladatom ezt a kérdést megválaszolni, erre a vezetőség hivatott. Én hiszek magamban, hiszem azt, hogy ezzel a csapattal jó dolgokat lehet csinálni. Nem lettem ettől a három vereségtől se jobb, se rosszabb ember, se jobb, se rosszabb edző. Ugyanaz az az ember vagyok, aki áprilisban idejött.”

A Fehérvár 8-5-7-es mérlegével a bajnoki mezőny negyedik helyét foglalja el, 13 ponttal lemaradva az éllovas Ferencváros mögött.