Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nincs megegyezés, nyáron távozhat a Napoli alapembere – sajtóhír

Az aktuális olasz sajtóbeszámolók értelmében eldőlt, hogy az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli csapatának spanyol középpályás az idény végeztével el fogja hagyni a klubot…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato információi szerint a Napoli vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni Fabián Ruíz képviseletével a spanyol középpályás 2023 nyarán lejáró szerződése megújítása ügyében, így a játékos idén nyáron eladásra kerülhet.

A 25 esztendős labdarúgó 2018 nyarán a Real Betis együttesétől került a nápolyiakhoz, akik kifizették a játékos szerződésében érvényben lévő 30 millió eurós kivásárlási árat a sevillai zöld-fehérek részére. Ruíz a Partenopei színeiben hamar nélkülözhetetlen alapember lett, eredményes játéka révén pedig számtalan nagyobb csapat érdeklődését is felkeltette. Az elmúlt három és fél idény alatt minden sorozatot figyelembe véve 152 mérkőzésen 20-szor volt eredményes a klub soraiban. Az idei bajnoki szezonban 20 találkozón öt találat és három előkészítést fűződött a nevéhez.

A spanyol válogatott megszerzése iránt korábban például a Barcelona és a Real Madrid csapata is érdeklődést mutatott.