Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simone Inzaghi: “Nem mi vagyunk a párharc esélyesei!”

Ma este az Inter és a Liverpool párharcával folytatódik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek programja. Lássuk, hogy a két menedzser mit gondol az esélyekről!

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

A nyolcaddöntős párosítások egyik legpikánsabb mérkőzésének ígérkezik az Inter – Liverpool összecsapása. A találkozó előtt mindkét fél megosztotta, hogy mit vár a mérkőzéstől. Az Inter menedzsere, Simone Inzaghi szerint nem ők a párharc esélyesei:

A Liverpool a párharc esélyese, de ezeket a mérkőzéseket is le kell játszanunk. Azt várom el a csapattól, hogy gyors és önálló döntéseket hozzanak a pályán, mert ha egyetlen hibát is vétünk a középpályán, akkor azt azonnal meg fogják büntetni egy kontrával. Nagyon összeszedettnek kell lennünk, hiszen elképesztő keretük van. Megnéztük a Milan elleni két csoportmeccsüket és nagyon sokat tanultunk az ott látottakból.

A “Vörösök” szakvezetője, Jürgen Klopp sem fukarkodott az elismerő szavakkal:

Az Inter egy topcsapat, amelynek kispadján egy topedző ül. Egy kifejezetten jól működő csapatról van szó, amely bővelkedik a technikás játékosokban. Csak a maximum lesz elegendő tőlünk ahhoz, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra.

Klopp emellett az új igazolásról, Luis Diazról is szót ejtett:

Fantasztikus srác, nagyon jó labdarúgó. Mint minden játékosnak, neki is időre van szüksége, hogy beilleszkedjen az új közegbe. Élvezi, hogy itt lehet, nagyon szeret futballozni, minden edzést végig vigyorog.

Az Inter – Liverpool összecsapás ma este 21 órától az M4 Sporton lesz megtekinthető.