Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazil legenda szerint csodálatos lesz az idei vb

Az idén novemberben és decemberben megrendezésre kerülő világbajnokság számtalan helyről kapott már kritikát Katar rendezése miatt, de van, aki nagyszerű tornát vár…

(Photo by Laurence Griffiths – FIFA/FIFA via Getty Images)

A brazilok 2002-es világbajnok együttesének csapatkapitánya, Cafú a minap az argentin Olé részére adott hosszabb interjút, melyben szuperlatívuszokban beszélt a 2022-es katari vb-ről:

“Megtiszteltetés számomra az argentinokkal beszélni a futballról, mert ugyanúgy imádják a sportot, mint a brazilok. Úgy gondolom, hogy Argentína és Brazília lehet az idei világbajnokság két legnagyobb esélyese. Messit és Neymart felesleges összehasonítani, ahogy Maradona és Pelé között sem volt érdemes különbséget tenni, hiszen koruk legjobbjai közé tartoznak. Diego személyes barátom volt, a mai napig nagyon hiányzik, hiszen amellett, hogy kiváló sportoló volt, rendkívül kedves személyt ismerhettem meg bennem. Ez lesz az első világbajnokság nélküle, de biztos vagyok benne, hogy sokak számára olyan lesz, mintha ő is ott lenne és szurkolna.”

Az AS Roma és az AC Milan egykori jobbhátvédje a sok kritikát kapó rendezővel, Katarral kapcsolatban elmondta, hogy “csodálatos hely, mindenki nagyon izgatottan várja a világbajnokságot. A stadionok csodálatosak, minden készen áll a tornára, nagyon sokat dolgoztak ezért a tornáért, biztos vagyok benne, hogy kiváló esemény lesz”.