Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Juventus alapembere

Az olasz bajnokságban (Serie A) a Bajnokok Ligája-indulásért harcoló Juventus együttese a következő időszakban nélkülözni lesz kénytelen rutinos játékosát…

(Photo by Alessio Morgese/NurPhoto via Getty Images)

A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a csütörtöki napon erősítette meg, hogy Leonardo Bonucci a vádlisérülése következtében biztosan kihagyni kényszerül a pénteki, Torino elleni városi rangadót a bajnokságban, illetve kérdőjeles a szereplése a jövő keddi, Villarreal elleni BL-nyolcaddöntőben:

“Bonucci a holnapi mérkőzésen biztosan nem lesz bevethető a vádliproblémái miatt. Meglátjuk, hogy vajon keddre felépül-e, Bergamóban annak ellenére játszott, hogy már az első félidőben fájdalmai voltak. Nagyon fontos számunkra a Torino elleni mérkőzés a presztízs miatt, illetve Ivan Juric visszahozta a csapat DNS-ét, így maximálisan komolyan kell vennünk őket.”

A 34 esztendős hátvéd az idény eddig eltelt szakaszában 16 bajnokin három gólt szerzett, a védelem alappillére, és Chiellini távollétében bizonyára a csapatkapitányi karszalagot is viselné. Bonucci a 2017-2018-as szezonban az AC Milannál töltött kitérőt leszámítva 2010 óta áll a torinói egylet alkalmazásában.