Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbított védőjével a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, Ricardo Pereirával.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Az angol klub a mai nap folyamán bejelentette, hogy Ricardo Pereira új szerződést írt alá a csapattal. A portugál futballista új kontraktusa egészen 2026 nyaráig érvényes. Pereira a hivatalos bejelentés után az alábbiakat mndta:

Azt hiszem ez egy teljesen egyértelmű döntés volt. Számomra és a csapat számára is, úgyhogy ez egy igazi win-win szituáció. Mindig is arról álmodoztam, hogy a Premier Leaguben futballozhatok, és itt a Leicesternél ez hétről hétre megadatik, ami miatt rendkívül boldog vagyok. Most kiélvezem a pillanatot, de ezt követően már csak arra koncentrálok, hogy minél hasznosabb tagja lehessek a csapatnak.

Ricardo Pereira 2018 nyarán igazolt a “Rókákhoz” 22 millió euró ellenében az FC Portotól. A klub színeiben azóta 103 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 13 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 25 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.