Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Európában maradna a PSG távozó csillaga – sajtóhír

A francia sajtó már biztosra veszi, hogy a Paris Saint-Germain csapatát hosszú ideje erősítő rutinos szélső számára az idei lesz az utolsó idény a klub alkalmazásában…

(Photo by Catherine Steenkeste/Getty Images)

Ekrem Konur információi szerint az aktuális évad végeztével a Paris Saint-Germain csapatától minden bizonnyal ingyen távozó Ángel Di María iránt hiába érdeklődik számtalan brazil sztárcsapat, a játékos továbbra is Európában szeretné folytatni karrierjét.

A 34. születésnapját a közelmúltban ünneplő argentin játékos 2015 óta áll a párizsi klub alkalmazásában, azóta csaknem 300 tétmérkőzésen viselte a csapat szerelését, és hosszú ideje meghatározó játékosnak számít. Az argentin szélső az aktuálisan futó idényben 21 meccsen lépett pályára a francia sztárcsapat színeiben, mely során három találatot és négy előkészítést regisztrált.

Di María korábban az öreg kontinensen a Benfica, a Real Madrid és a Manchester United labdarúgója volt, míg hazájában a Rosário Central együttesét erősítette. A 120-szoros argentin válogatott labdarúgó korábban arról beszélt, hogy egyszer szívesen visszatérne nevelőegyesületéhez, de lehet, hogy ezt még nem idén nyárra tervezte, hanem a későbbiekre.

Az első híresztelések szerint a rutinos szélsőt olasz és spanyol klubok is szívesen látnák a következő szezontól.