Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol sajtó már tudja, hol folytatja Haaland

Miközben a spanyol sajtó azt találgatja, hogy a Barcelona vagy a Real Madrid közül melyik klubot fogja választani a Borussia Dortmund csillaga, a szigetországi források biztosak benne, hogy a játékos teljesen másfelé fogja venni az irányt…

(Photo by Lukas Schulze/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images)

A Mirror aktuális információi szerint a Manchester City együttese a legnagyobb esélyes a Borussia Dortmund  elhagyására készülő Erling Haaland megszerzésére, mivel úgy gondolják, hogy a tehetséges támadó számára az álmok netovábbja lenne az angol bajnokságban (Premier League) játszani.

A norvég gólfelelőst még másfél évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét, főleg hogy az utóbbi időben ő is többször utalt az átigazolásáról. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 23 gólt szerzett klubjában 20 találkozó leforgása alatt. Megszerzése iránt korábban a Real Madrid és a Barcelona mellett leginkább a a Chelsea gárdája mutatott érdeklődést a szigetországból, de a City is folyamatosan felmerült vele kapcsolatban.

A Dortmund csapata a közelmúltban válságértekezletet tartott, miután az elmúlt időszakban gyengébben teljesített, mivel a legjobb játékos helyzete körüli bizonytalanság egyre inkább a csapat játékára is kezdi rányomni a bélyegét.