Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a középpálya sztárja Guardiolaval szeretne dolgozni

Meghökkentő nyilatkozatot adott az egyik youtubernek a Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea középpályájának egyik legfontosabb tagja, az olasz válogatott Jorginho. A brazil születésű játékmester régi álmáról mesélt.

(Photo by Chloe Knott – Danehouse/Getty Images)

A 30 éves Jorginho 2018-ban igazolt a Chelsea-hez attól a Napolitól, ahol igazán nevet szerzett magának. Az Európa-bajnok védekező-középpályás sorsa nem feltétlenül volt előre kikövezve a londoniakhoz, lévén több európai sztárcsapat is szerződtette volna négy évvel ezelőtt. Ezzel kapcsolatban árult el fontos titkot Ale Oliveira youtubernek.

„Amikor elhagytam a Napolit, egy másik angol klubhoz kellet volna aláírnom, ami nem a Chelsea volt. Aztán jöttek a „Kékek”, és minden nagyon gyorsan megváltozott. Nem is titok, csak rá kell keresni az interneten, és bárki megtalálhatja: az a másik klub a Manchester City volt. Guardiolánál játszani? Ez az egyik álmom. Nem tudom, hogy ez megtörténik-e még, de ő egy referenciapont. Amikor gyerek voltam, csodálattal néztem, ahogy a Barcelona mindent megnyert Ronaldinhoval, Xaviva és Iniestával.”

– árulta el régi vágyát, a negyvenkétszeres válogatott Jorginho.