Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roy Keane elutasította az őt megkereső csapatot – sajtóhír

A Manchester United egykori legendás fenegyerek évek óta televíziós szakértőként dolgozik, és bár lett volna lehetősége ismét menedzserként munkát vállalni, úgy tűnik, hogy nem kért belőle…

(Photo by Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images)

A The Sun értesülései szerint az angol harmadosztályban (League One) a feljutásért küzdő Sunderland csapata hiába alkalmazta volna szívesen a csapatot korábban már irányító Roy Keane-t a menedzseri poszton, a szakértő visszautasította az ajánlatot. Az egykori kőkemény középpályás állítólag nem volt hajlandó csak a szezon végéig aláírni, hanem hosszabb távú megállapodást szeretett volna.

Az 50 esztendős szakember aktív pályafutása legemlékezetesebb időszakát az Old Traffordon töltötte, hiszen 1993 és 2005 között állt a Manchester United alkalmazásában. A “Fekete Macskákat” 2006 és 2008 között irányította, majd az akkori tulajdonossal való rossz viszonya miatt távozni kényszerült. Keane ezt követően még az Ipswich Town menedzsere volt, majd 2013 és 2018 között Martin O’Neill szársegédjeként tevékenykedett az ír válogatottnál. Legutóbb 2019-ben mellett dolgozott a Notthingham Forest asszisztenseként.

A harmadosztályban már csak a hetedik helyen álló csapat végül Alex Neilt nevezte ki, akivel azóta is nyeretlenek.