Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Wolves védőjére hajt a Chelsea! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a Wolverhampton védőjét, Max Kilmant szeretné leigazolni.

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

A talkSport legfrissebb beszámolója alapján a Chelsea együttese már elkezdett új védők után kutatni, miután továbbra sem tudtak új szerződést kötni az Andreas Christensen, Antonio Rüdiger duó egyik tagjával sem. A londoni klub egyik legfőbb kiszemeltje a hírek szerint nem más, mint a Wolverhampton játékosa, Max Kilman. A 24 esztendős futballista Bruno Lage rendszerének egyik alappillére, tekintve, hogy 24 bajnokit és 4 kupameccset is végigjátszott már ebben a szezonban. A hírek szerint a védő is nyitott lenne a váltásra, de a klubja természetesen csak egy busás összeg fejében lenne hajlandó tőle megválni a nyár folyamán.

Max Kilman 2018 nyarán került a Wolverhampton együtteséhez. A klub színeiben azóta 60 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 9 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.