Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Oroszországban folytatja az Everton mellőzött középpályása – HIVATALOS

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy kölcsönadták középpályásukat, Jean-Philippe Gbamint. 

(Photo by Emma Simpson – Everton FC/Everton FC via Getty Images)

Az Everton hivatalosan bejelentette, hogy Jean-Philippe Gbamin az oroszországi CSZKA Moszkva csapatába került kölcsönbe a szezon végéig. Az angol transzferidőszak bár véget ért, az oroszoknál még egészen keddig nyitva van.

A 26 éves Gbamin többször is komoly sérülésekkel küszködött, amióta 2019-ben 25 millió euróért leigazolták a Mainztól, és mindössze 8 alkalommal szerepelt azóta a liverpooli klubban. Ebből 3 alkalommal a mostani szezonban léphetett pályára, köztük 19 percet játszott a Chelsea elleni 1-1-es döntetlen alkalmával.

Gbamin azután szenvedett négyfejű combizomsérülést, amikor abból visszatért pedig azonnal megsérült az Achillese. Múlt áprilisban pedig részleges szalagszakadása volt.

Miután kinevezték Frank Lampardot, két középpályás is érkezett a csapatba a januári átigazolási időszakban, Donny van de Beek a Manchester Unitedból  kölcsönbe, míg Dele Allit végleg leigazolták a Tottenhamból.