Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United szurkolói ítéletet mondtak Ronaldóról

Miután a szigetországi sajtóban egyre gyakoribb téma a Manchester United klasszisának távozása, megkérdezték a szurkolókat is, hogy hogyan látják a portugál kiválóság helyzetét…

(Photo by Naomi Baker/Getty Images)

A The Athletic a minap egy több kérdésből álló közvéleménykutatást végeztek a Manchester United csapatának szurkolói körében.

A leginkább érdekes kérdés – és főleg a válasz – arra vonatkozott, hogy a szurkoló szívesen látná-e a következő szezonban is a csapatnál Cristiano Ronaldót. A megkérdezettek több mint fele nemleges választ adott. Mint ismeretes, a 37 éves kiválóság tavaly nyáron tért vissza egykori sikerei helyszínére az Old Traffordra az olasz rekordbajnok Juventus csapatától. Ronaldo azóta 27 meccsen 15-ször volt eredményes régi-új csapatában, míg a PL-t tekintve 21 fellépés alatt kilencszer talált be. Ennek ellenére a sajtóban és a szurkolók közt gyakori téma az esetleges nyári távozása.

CR helyzete mellett a United drukkerei egyértelmű állást foglaltak, hogy a jelenleg az Ajaxot irányító Erik ten Hagot szeretnék a csapat következő menedzsereként látni, továbbá a válaszadók több mint 50 százaléka szerint a csapat az idei szezonban nem fog a hetedik helynél előrébb végezni, és a többség borzalmasnak ítélte meg Ralf Rangnick menedzseri munkáját.

Az már talán kevésbé számít meglepetésnek, hogy a fanatikusok döntő többsége Paul Pogbát ingyen elengedné nyáron és leginkább a középpályát erősítené meg, mint ahogyan az sem, hogy Bruno Fernandesnek adnák a csapatkapitányi karszalagot.