Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltásra készül a Real Madrid, a PSG mestere a jelölt – sajtóhír

A legfrissebb szigetországi sajtóhíresztelések szerint a Real Madrid csapata ugyanazt a szakembert jelölte ki, akit már a Manchester United is jó ideje kinevezni készül…

(Photo by Joosep Martinson – UEFA/UEFA via Getty Images)

A Daily Mail aktuális beszámolói értelmében a Real Madrid együttese komolyan fontolóra vette, hogy meneszti kispadjáról a rutinos Carlo Ancelottit, helyére pedig a Paris Saint-Germain kötelékében tevékenykedő és rendszerint sokat bírált Mauricio Pochettinót nevezze ki az új vezetőedzőnek.

A 49 éves tréner a Tottenhamnél való 2019 novemberi menesztése után bő egy évvel, múlt januárban vette át a PSG irányítását, ám nem volt zökkenőmentes a munkája a francia klubnál, egyelőre ugyan foglalkoztatják őt, de mindkét fél részéről lehetett már olvasni, hogy nem makulátlan a kapcsolat. A nemzetközi sajtóban olvasható információk szerint csak idő kérdése, hogy mikor kerül sor a váltásra. A francia klubnál Pochettino helyét a következő idénytől a tervek szerint Zinédine Zidane venné át a kispadon.

Vélhetően nem is az lehet az akadály, hogy a PSG ne engedné el őt, hanem sokkal inkább, hogy a szigetországi sajtóban jó ideje az a hír tartja magát, hogy az argentin szakembert a Manchester United akarja látni menedzsereként a következő idénytől, így a két csapat közt még komoly csatározásra lehet számítani.