Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hiába a gyors vezetés, nem tudott nyerni az Atlético – videóval

Pikáns párharcnak ígérkezett az Atlético Madrid és a Manchester United mérkőzése, a találkozó megfelelt a várakozásoknak, parázs meccset láthattunk.

(Photo by Denis Doyle – UEFA/UEFA via Getty Images)

Az Atlético Madrid nagyon bekezdett a találkozón, aminek gyorsan meglett az eredménye. Joao Felix góljával, már a 7. percben megszerezték a vezetést. Ezután is a hazai csapat maradt a kezdeményezőbb, de helyzeteik nem igazán adódtak. Közben a United csak kereste a játékát, amit jól mutatott Cristiano Ronaldo frusztráltsága is.
A félidő utolsó percében az Atlético könnyedén megduplázhatta volna előnyét, ahogy az első gólnál, ezúttal is Renan Lodi ívelte be a labdát veszélyesen, azonban Vrsaljko pár méterről sem tudta a kapuba fejelni a labdát.

A második félidőben, már jobban játszott a vendég csapat, azonban helyzetekben ez nem mutatkozott meg, az Atlético játékában továbbra is több volt a veszély. Aztán a hajrában szinte a semmiből egyenlített az MU. Bruno Fernandes passzát a csereként beálló Elanga váltotta gólra.
Az egyenlítő találat után, ismét rákapcsolt az Atlético, de nem sikerült újabb gólt szerezniük. Egyszer Griezmann nagyon közel állt hozzá, azonban csak a kapufát találta el a francia.

Atlético Madrid – Manchester United 1-1 (1-0)
Helyszín: Madrid, Wanda Metropolitano Vezette: O. Hategan (román)
Gólszerzők: Felix (7.) ill. Elanga (80.)
Sárga lapok: Herrera (45.+1), Mandava (63.), Llorente (77.), Gimenez (78.) ill. Shaw (50.), Lindelöf (60.), Rashford (65.), Fred (74.), Telles (83.)
Kiállítva:ill.

Atlético: Oblak – Vrsaljko, Gimenez, Savic, Mandava – Llorente, Herrera, Kondogbia, Renan Lodi (Lemar 76.) – Correa, Felix (Griezmann 75.)
Vezetőedző: Diego Simeone

MU: de Gea – Lindelöf (Wan-Bissaka 66.), Varane, Maguire, Shaw (Telles 67.) – Fred, Pogba (Matic 66.) – Rashford (Elanga 75.), Fernandes, Sancho (Lingard 82.) – Ronaldo
Vezetőedző: Ralf Rangnick

A mérkőzés összefoglalója