Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hónapokra elvesztette játékosát a Juventus

A Villarreal elleni 1-1-es döntetlen alkalmával újabb játékosok iratkoztak fel az olasz rekordbajnok Juventus sérültjeit tartalmazó listájára…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Egybehangzó beszámolók szerint a Juventus amerikai válogatott középpályása, Weston McKennie esetében kettős lábközépcsont-törést mutattak ki az első vizsgálatok, így a legoptimistább becslések szerint is legalább két hónap kihagyásra kényszerülhet, vagyis legjobb esetben is már legfeljebb a szezon hajrájában térhet vissza.

A 23 éves labdarúgó az idei szezonban 20 bajnokin és összesen 28 tétmérkőzésen kapott bevetést, melyek alatt négy találat fűződött a nevéhez, a középpályán végzett munkája pedig biztosan hiányozni fog csapata számára.

Nem McKennie volt az egyetlen új sérült a Juventusnál, ugyanis a BL-nyolcaddöntő hajrájában Alex Sandrót is elvesztették, esetében azonban még reménykednek benne, hogy nem kell súlyosabb sérüléstől tartani.

Mint ismeretes, a torinói gárda sérülés miatt már egyébként is nélkülözi Paulo Dybala, Giorgio Chiellini, Daniele Rugani, Federico Chiesa vagy éppen Federico Bernardeschi játékát.