Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: a spanyol válogatott kapusát szerződtetnék! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Tottenham együttesénél már elkezdték keresni az év végén már a 36. születésnapját ünneplő Hugo Lloris utódját. 

A világbajnok francia kapussal ugyan januárban írtak alá 2024 nyaráig szóló szerződést a londoniak, Lloris bármennyire nem látszik a teljesítményén, nem a jövő embere.

Így került a képbe Unai Simon, aki az Athleti Bilbao saját nevelésű kapusaként már a 100. La Liga találkozójára készül, mellette pedig a spanyol válogatott első számú hálóőrévé tornázta fel magát

A hírek szerint a 24 esztendős kapus 2025-ig szóló jelenlegi szerződése ugyan nem tartalmaz kivásárlási árat, ám az anyagiak mellett (jelenleg a mértékadó Transfermarkt 25 millió euróra taksálja az értékét – a szerk.) sem tűnik egyszerű műveletnek Unai Simon elcsábítása a nevelőegyesületétől.

Utóbbira utalnak Simon legutóbbi, a Marca című sportlapnak adott szavai is, amikor a jövőről kérdezték. “Ameddig az Atheltic azt akarja, hogy maradjak, én itt leszek! Imádom a klubot, maximálisan szeretném meghálálni azt, hogy bíztak bennem!” – fogalmazott a kapus.