Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Conte szerint ez így nem mehet tovább!

A Spurs olasz menedzsere nehezen viselte, csapata Burnley elleni vereségét. Csalódottságát és kiábrándultságát pedig nem is rejtette véka alá a lefújást követően.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Mint ismert, a Tottenham legutóbbi 5 angol bajnokijából 4-et is elveszített, amire Conte szerint egyszerűen nincs semmiféle elfogadható magyarázat. A londoniak menedzsere nem is kereste a szavakat, meglehetősen önkritikusan fogalmazott.

“Edzőt váltottunk, a játékosok megmaradtak, de az eredményeink nem változtak. Senki nem érdemli meg az ilyen helyzetet!” – idézi Contét a Guardian.

“Sajnos ez a valóság! Azért jöttem ide, hogy segítsem a Tottenham fejlődését, de talán a mostani helyzet meghaladja a képességeimet. Nem tagadom, lehet, hogy nem vagyok elég jó ehhez! Nagyon frusztráló az egész, hiszen tudom, hogy milyen keményen dolgozunk, és a játékosokkal mindannyian a legjobbat akarjuk kihozni magunkból!” – folytatta az 52 esztendős olasz szakember.

“A Bajnokok Ligája indulásról beszélgetünk, közben a jelenlegi eredményeink alapján hátrafelé kellene tekintenünk. Ha így folytatjuk, egy ilyen kíméletlen bajnokságban inkább a 10., 11. vagy 12. helyekért fogunk küzdeni a szezon végén. Próbálok változtatni a helyzeten, de mindezt sikertelenül. Nem akarok szemet hunyni afelett, hogy mekkora az én felelősségem. Éppen ezért nyitott vagyok mindenre, minden javaslatra a klub részéről! Sürgősen át kell értékelnünk a dolgainkat!” – így a kiábrándultnak is tűnő Conte.