Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eriksen bemutatkozhat új csapatában

A tavaly nyáron még újraélesztett Christian Eriksen a kényszerű klubváltását követően az elmúlt hetekben edzésbe állt új csapatánál, és eljött az idő, hogy újra mérkőzésen játsszon…

(Photo by John Walton/PA Images via Getty Images)

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Brentford vezetőedzője, Thomas Frank a pénteki sajtótájékoztatóján erősítette meg, hogy a csapat téli nagy igazolása, Christian Eriksen készen áll arra, hogy újra pályára lépjen:

“Mindenkinek, aki érintett a labdarúgásban, és látta, mi történt, ez egy újabb emlékeztető arról, milyen kivételezett helyzetben vagyunk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk. Minden pillanatot meg kell becsülnünk az életben.”

Mint ismeretes, a 29 éves középpályás a múlt nyári Európa-bajnokságon a Dánia-Finnország mérkőzés közben összeesett a pályán és újra kellett éleszteni. Eriksen hirtelen szívmegállása után beültetett defibrillátort kapott. Addigi csapata az olasz Inter azonban így nem foglalkoztathatta őt, mivel az olaszországi jogszabályok értelmében ilyen beavatkozással senki nem végezhet profi sportot, így a milánói klubbal múlt decemberben szerződést bontott, a közelmúltban pedig a PL egyik kis csapatához szerződött le, amely több honfitársát is foglalkoztatja.