Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “Már nem sok évem van hátra…”

Az utóbbi időben a szigetországi sajtóban rendszerint téma a Manchester United klasszisának esetleges távozása, az ötszörös aranylabdás pedig a minap a pályafutása befejezéséről beszélt…

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

A Manchester United szurkolói által is kritizált Cristiano Ronaldo legutóbb a DAZN részére tett nyilatkozatában tért ki a karrierje folytatására:

“Nehéz azt mondani, hogy nem akarok többet, mert ha egy olyan klubnál vagyok, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több dolgot nyerjek, akkor nem ellenkeznék. Ugyanakkor tudom, hogy már nem játszhatok túl sok évig, mondjuk még négy vagy öt évem lehet hátra. Meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok, de minél több címet akarok nyerni…”

Mint ismeretes, a 37 éves kiválóság tavaly nyáron tért vissza egykori sikerei helyszínére az Old Traffordra az olasz rekordbajnok Juventus csapatától. Ronaldo azóta 29 meccsen 15-ször volt eredményes régi-új csapatában, míg a PL-t tekintve 22 fellépés alatt kilencszer talált be.

A szigetországi sajtóban már jó ideje téma, hogy CR7 elégedetlen helyzetével és a csapata teljesítményével, és megkérte ügynökét, Jorge Mendest, hogy keressen új klubot számára. Egyelőre tehát nem tudni, hogy hol, de egy darabig még bizonyosan szeretné folytatni karrierjét.