Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Serie A-ba igazolhat a Stuttgart támadója! – sajtóhír

A Bundesligában a 2020/21-es idénye remekre sikeredett, ennek következtében az Európa-bajnokságon szereplő osztrák válogatott kezdőcsatára is lett, azonban a jelenlegi szezonban sérülések miatt csak alig játszott, de Mourinho így is igényt tartana rá német sajtóhírek szerint.

(Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

A Stuttgart támadója, Sasa Kalajdzic iránt érdeklődik az AS Roma együttese a Kicker értesülései szerint. A Farkasok szakmai stábja Tammy Abraham mellé szeretnének még egy befejezőcsatárt és 2020/21-es szezonban a német élvonalban 16 gólig jutó 24 éves osztrák játékos lehet a befutó.

A római együttesnél José Mourinho számára nincs igazán sok minőségi opció középcsatár posztra, jelenleg csak az angol Abraham az, akiben maximálisan megbízik a portugál tréner, így igazolnának mellé még egy gólgyárost.

Kalajdzic az idei szezon szinte teljes egészét kihagyta vállsérülés miatt, azonban most úgy fest egészséges és kezdi visszanyerni a formáját, noha ez eddig a gólok számában nem mutatkozik egyelőre meg.

Az osztrák válogatott labdarúgó az Admira Wackertől érkezett a Stuttgarthoz 2019-ben mindösszesen 1,75 millió euróért, azóta több, mint tizenkétszeresére nőtt a piaci értéke, amelyet 22 millió euróra becsül jelenleg a mértékadó transfermarkt.com, szerződése pedig 2023-ig szól a német klubbal, így a nyáron nyomottabb áron megszerezhető.