Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Nincs szüksége a Milannak Ibrára…”

Az AC Milan csapatának veterán klasszisa egyre többször bajlódik különféle sérülésekkel, és egyre kevesebb alkalommal tud klubja rendelkezésére állni…

(Photo by Giuseppe Cottini/Getty Images)

Az AC Milan egykori kiváló hátvédje, Alessandro Costacurta véleménye szerint a Rossonerinek már nincs szüksége a csak időnként bevethető veterán Zlatan Ibrahimovics játékára, de legalábbis a csapat már semmiképpen sem függ tőle:

“Azt gondolom, hogy a Milannak már nincs szüksége Zlatanra. Megtartanám a következő szezonra, de a csapat már nem tőle függ. A Milan életében ez egy óriási előrelépés, az együttes egy új korszakba lépett.”

A svéd klasszis a két évvel ezelőtti visszatérése óta 52 bajnokin lépett pályára és 33 gólt lőtt milánóiak színeiben. az elmúlt szezonban 19 meccsen 15 alkalommal volt eredményes, de a közelmúltban már a 40. (!) születésnapját ünneplő Ibra egyre többször bajlódik sérüléssel.

Ennek ellenére amikor egészséges, akkor képes meghatározó szerepet betölteni, az idei szezonban nyolcszor volt már eredményes, és a Rossoneri reményei szerint hamarosan tovább gyarapíthatja góljai számát.