Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Haaland újra megsérült, továbbra is harcképtelen – sajtóhír

A legfrissebb német sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund sérülés utáni visszatérésre készülő sztárja újból megsérült…

(Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

A Bild pénteki beszámolója értelmében a Borussia Dortmund izomproblémákkal bajlódó klasszisa, Erling Haaland a külön végzett edzésen újra megsérült, és további hetekre harcképtelenné vált. A várakozások szerint a január 22-i, Hoffenheim elleni mérkőzésen kidőlő norvég légiós várhatóan márciusban sem állhat csapata rendelkezésére.

A 21 éves csatár az idei szezonban többször is sérüléssel bajlódott, de így is 23 gólt szerzett klubjában 20 találkozó leforgása alatt, azonban az egyelőre továbbra sem tisztázott, hogy mikor térhet vissza a pályára.

A norvég gólfelelőst még másfél évig köti szerződés a Dortmundhoz, de a fokozott érdeklődés miatt jó eséllyel már 2022 nyarán klubváltásra adhatja a fejét, főleg hogy az utóbbi időben ő is többször utalt az átigazolására. Haaland bő két év alatt minden sorozatot figyelembe véve 79 meccsen 80-szor volt eredményes a BVB színeiben.