Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roberto Carlos újra pályára lépett – videóval

A téli átigazolási időszak hajrájában egy angol alacsonyabb osztályú csapat lehetőséget kapott arra, hogy a korábbi kiváló brazil zsugást egy mérkőzésen csereként foglalkoztassa, miután az eBayen mindössze egy öt fontba kerülő tombolán nyertek…

(Photo by Nick Potts/PA Images via Getty Images)

Az angol a Shropshire megyei első osztályban szereplő amatőr csapat, a Bull In The Barne FC egyesülete nyerte meg a lehetőséget arra, hogy a pénteki mérkőzésén csereként foglalkoztassa Roberto Carlost, aki a hajrában pályára lépve egy tizenegyesgóllal támogatta alkalmi csapatát. A brazil zseni gólja ellenére a csapat 4-3-as vereséget szenvedett a Harlescott Rangers elleni felkészülési mérkőzésen.

“Én is egy kisvárosból származom, szeretem ezt a hangulatot. Egyszerűen csodálatos, hogy a futball megadja ezeket a lehetőségeket, új embereket, új kultúrákat, más helyeket ismerhetsz meg. Bármilyen jótékonysági projektben szívesen veszek részt, mert nagyon fontos nekem. Amit a Football Beyond Borders csinál, az fantasztikus” – jegyezte meg a 48 esztendős egykori klasszis.

“Az összes labdaérintése kiváló volt, minden passza emberhez ment, és ez nem könnyű ezen a pályán. Igazi klasszis” – jegyezte meg a győztes szelvényt megvásárló “csapattárs”, Ed Speller.

A 125-szörös brazil válogatott balhátvéd 2015-ben fejezte be végleg aktív karrierjét, amikor az indiai Delhi Dynamos csapatától akasztatta szögre a stoplist. A 2002-es világbajnok Roberto Carlos 1996 és 2007 között felejthetetlen éveket töltött el a Real Madrid alkalmazásában, korábban szerepelt az olasz Inter soraiban, később pedig még a török Fenerbahce szereplését viselte Európában.