Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca elnöke is megszólalt Haalandról

Egyre több pletyka jelenik meg arról, hogy a Barcelona megpróbálja leigazolni a Borussia Dortmund csatárát, Erling Haalandot, és most megszólalt az ügyben a katalán klub elnöke, Joan Laporta is. 

(Photo by Joan Cros/NurPhoto via Getty Images)

Ahogy arról ma már beszámoltunk, a Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernandez a minap arról beszélt, hogy a klub célja az, hogy a jelen és a jövő csapatát felépítsék, és bár Erling Haaland nagy erősítés lenne, ő nem tud még konkrétumokat mondani az üzletről. Emellett spanyol sajtóhírek szerint a tréner és a játékos már találkozott is egymással.

Egy ideje már arról szól a sportsajtó, hogy a Barca elnöke, Joan Laporta minden áron szeretné leigazolni a norvég támadót, különösen, hogy a nagy rivális, Real Madrid orra elől hoznák el. Most maga Laporta szólalt meg az ügyben, azonban nem szolgált jó hírekkel a rajongóknak, mivel elmondása szerint egyáltalán nem tárgyalnak Haalanddal.

“A Barcelona nem tárgyal Haalanddal. Amikor eljön az ideje, akkor meg fogjuk keresni a Borussia Dortmundot”

– nyilatkozta Laporta a spanyol COPE-nek, majd tagadta azt is, hogy Xavi találkozott volna a támadóval.

“Több játékos is a listánkon van, akikkel feljavíthatjuk a keretünket a következő szezonban, akiket az edző és a stáb is szeretne, de nem tárgyalunk egyetlen játékossal sem, és hangsúlyozom, nem tárgyalunk Haalanddal.”