Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Sevilla támadóját igazolná le az Arsenal! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal gárdája a legfrissebb sajtóhírek szerint a Sevilla támadóját, Youssef En-Nesyrit igazolná le.

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A Fichajes legfrissebb beszámolója alapján az Arsenal menedzsere, Mikel Arteta egyik legfőbb kiszemeltje a keret megerősítésére nem más, mint a Sevillában futballozó Youssef En-Nesyri. A marokkói csatár neve már az elmúlt átigazolási időszakokban is felmerült az “Ágyúsoknál”, ám miután Pierre-Emerick Aubameyang a Barcelonához került, és Alexandre Lacazette távozására is nagy esély mutatkozik, így mindenképp erősíteniük kell a csatárposzton. A hírek szerint nem csupán az Arsenal, hanem a Newcastle United és a Manchester United is szeretné a soraiban tudni a támadót, aki ebben a szezonban a sok sérülése miatt mindössze 17 találkozón játszott az andalúz csapatban, és ez idő alatt 3-3 gólt és gólpasszt jegyzett.

Youssef En-Nesyri 2020 januárja óta erősíti a Sevillát. A klub színeiben azóta 95 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 33 találatot és 3 előkészítést ért el. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.