Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Ajax középpályásával erősítene a Crystal Palace! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint az Ajax középpályásával, Edson Álvarezzel erősítené meg a keretét.

(Photo by Peter Lous/BSR Agency/Getty Images)

Kiváló csapatot rakott össze a Crystal Palaceból Patrick Vieira az eddigi munkássága alatt. A francia trénernek sikerült a Roy Hodgson féle egyszerű futballt preferáló gárdából egy kombinatív, sok fiatal tehetséget a soraiban tudó keretet kialakítania. A legfrissebb beszámolók alapján Vieira nem szeretne itt megállni a csapat fejlesztésében, és már egy igen komoly célpontot is kinézett a nyári átigazolási időszakra. A Palace kiszemeltje ugyanis nem más, mint az Ajax kulcsjátékosa, Edson Álvarez. A források alapján az amszterdami klub 35 millió euró környékén hajlandó is lenne megválni egyik meghatározó tagjától, ám ez túl magas összeg a londoniak számára. A hírek szerint a Palace két opció közül választana: vagy megpróbálják lejjebb alkudni az átigazolási összeget, vagy az örökké távozni szándékozó Wilfried Zaháért kapott esetleges átigazolási díjból fedeznék Álvarez megszerzését.

Edson Álvarez 2019 nyarán igazolt az Ajaxhoz. A klub színeiben azóta 92 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 20 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.